banner tropi 4 5

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Tevékenységünk

on .

ÁZSIA MAGYARORSZÁGON

azsia moonA Magyar Ázsia Társaság igyekszik részt venni minden olyan rendezvényen, ahol Ázsia bemutatkozik a magyar nagyközönség előtt. Minden évben ott vagyunk az Újhold Fesztiválon, a Hagyományok Háza különböző rendezvényein, tagjaink járják az országot, hogy hiteles, pozitív képes fessenek e hatalmas, sokszínű kontinensről, az Ördögkatlan Fesztiváltól a Lakitelki Népfőiskoláig. Az általunk szervezett programokon az indonéz táncoktól a hagyományos ujgur népművészeten át egészen a modern KPOP-táncig a klasszikus és a mai Ázsia autentikus kultúrája elevenedik meg.

TANÁCSADÁS, ÜZLETI KAPCSOLATOK

uzleti kapcsolatokBárki fordul hozzánk tanácsért, szívesen segítünk. Nem az üzletszerzésben vagy üzleti kapcsolatépítésben – abban, hogy felfedjük az üzleti kapcsolatok mögött a kulturális hálót, ami, különösen Ázsiában elengedhetetlen a sikerhez. Részt veszünk üzletember-találkozókon, és segítjük a HTCC-k (Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központok) munkáját. Eddig Ázsiában két ilyen „magyar ház” nyílt – egy a kínai Ningbóban, egy pedig Dubajban.

SEGÍTŐ KÉZ

segito kezAz ASHU – társszervezeteihez hasonlóan – igyekszik kivenni a részét a humanitárius segítségnyújtásból is. Vittünk segélyt a törökországi menekülttáborokban élő szíreknek, a kurdisztáni menekülttáborokban élő keresztény és jezidi menekülteknek. 2015 augusztusától kezdődően pedig a Magyar Afrika Társaság (AHU) orvosi csapatával együttműködve több hétig nyújtottunk kiegészítő egészségügyi ellátást a BÁH Nyílt Befogadó Központjaiban (Nagyfán, Bicskén és Debrecenben).

2016 májusában az ASHU ismételten segítette a magyar hatóságok munkáját és az AHU-val közösen önkéntes egészségügyi szakembereket küldtünk a körmendi befogadó állomásra, akik a migránsok egészségügyi ellátásában segédkeztek egy hónapon keresztül.

(fotó: kallopeter.hu)

Full premium theme for CMS

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Partnereink

 HTCC  Globoport logo black

latimologo newglobslogo new